Visul eternităţii

Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9789731965635
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: paperback
Pagini: 424
Format: 14,5/21
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Volumul Visul eternitatii – Cartea Nuréei  face parte din seria de autor Cronicile Ǧírkù, fiind, in ordinea cronologica a desfasurarii evenimentelor, prima carte din serie. In acest volum, autorul ne dezvaluie informatii despre originea Universului si istoria fiintelor extraterestre care au creat omenirea.

Aceasta relatare a istoriei Universului se bazeaza atat pe descifrarea scrierii cuneiforme de pe tablitele de lut sumeriene, cat si pe experienta spirituala a autorului.

In centrul acestei relatari stau 3 personaje care isi duc la indeplinire destinul pentru a modela lumea asa cum o stim astazi. Descriind aventurile lor in spatiu si pe Pamant, Anton Parks ne ofera o perspectiva detaliata si documentata asupra civilizatiei lor. Cum era viata extraterestrilor reptilieni care au creat oamenii? Ce tehnologie aveau, cum erau organizati social si politic? Ce stiau ei, in urma cu 400 milioane de ani, despre originea Universului? Toate aceste informatii, scrise intr-un mod usor de inteles si captivant, sunt dezvaluite cititorului in acest volum.

Istoria fiintelor Gina’abul, creatorii omenirii, este complexa, cuprinzand deplasari in timp si in multiple dimensiuni. Vei afla genealogia diferitelor specii terestre si extraterestre, tehnologii antice avansate, elemente de astrofizica si originea Universului, toate acestea relatate intr-un mod captivant, impletit cu aventurile celor 3 personaje principale.

Cine sunt zeii din mitologiile transmise pana astazi? In acest volum, imaginea lor este decriptata. Aflam ca miturile sunt modurile in care ni s-au transmis cunostintele despre aceste fiinte extraterestre reptiliene. Sarpele din geneza biblica si din mentalul colectiv va capata o cu totul alta semnificatie dupa lectura acestei carti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0343 sec