Vindecări miraculoase. Întâmplări din lumea credinței adevărate - Boerescu Dan-Silviu

Vindecări miraculoase. Întâmplări din lumea credinței adevărate - Boerescu Dan-Silviu
Preț: 19,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-992-325-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Trupul dar și sufletul unui creștin suferă în egală măsură din felurite pricini…, dar izbăvirea nu-i departe atunci când puterea rugăciunii face efectiv minuni, vindecându-le pe amândouă! În lumea credinței adevărate, poți fi transfigurat de lumina unei candele care veghează alături de o icoană cu har. Iar între odoarele scumpe hărăzite României cele legate de Sfânta Fecioară au un loc cu totul singular, transferând unui simplu muritor aflat în extaz puterea divină și ajutându-l să treacă peste orice impas existențial.

„Icoanele făcătoare de minuni existente în țara noastră sunt un adevărat dar dumnezeiesc pentru poporul nostru credincios. Icoanele miraculoase sunt expresia celei mai curate iubiri divine care ni se descoperă nouă prin minunile săvârșite de sfintele odoare”, nota arhimandritul Ioanichie Bălan.

Relicve și odoare care aduc alinarea tuturor suferințelor. Puterea vindecătoare a sfintelor moaşte

Sfântul Dimitrie și leacul rugăciunii pentru feluritele boli și dureri

Minunile săvârșite de Sfânta Parascheva în marea sa milostivenie

Darurile Maicii Domnului și icoanele făcătoare de minuni ale României

Colecția ESOTERICA (33 de volume)

Dincolo de istoria oficială, România mai are și o istorie misterioasă, greu de înțeles, care se sustrage logicii comune a cotidianului și „amenință” să o trimită în alte dimensiuni, accesibile doar marilor inițiați. Câte Românii există și către ce alte universuri magice ne poartă aceste revelații esoterice?

Știința și rațiunea s-au împotmolit mai de fiecare dată și nu au reușit să formuleze răspunsuri satisfăcătoare, coerente, pentru aceste întrebări, care se dovedesc în continuare, unele, teribil de chinuitoare. Aceste enigme și veritabile capcane ale minții ar merita, poate, și alt destin decât cantonarea lor în sfera lui „Imposibil! Așa ceva nu există…”.

Să încercăm să deslușim măcar o parte dintre tâlcurile ascunse ale unor fenomene aparent inexplicabile!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0406 sec