Tu, Bărbat! - Cezar Ionașcu

Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068849935
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 486

DESCRIERE

Cartea “Tu, Bărbat” a intrat în tipar pentru a doua oară.

Tu, bărbat este un ghid practic de activare a masculinității, o definiție primordială cu risc de dispariție.

Cezar Ionașcu, mentor si ghid pentru mii de bărbați, fondator și autor, alături de soția sa, Oksana Ionașcu, a platformei de educație online PREDESTINAREA aduce prin această carte o nouă abordare a înțelegerii masculinității în toate aspectele sale.

Ultimii 40 ani au revelat în istoria umanității un fapt fără precedent: încercarea constantă de a șterge manifestările specific masculine și estomparea acestora, prin orice mijloace de propagandă. Prezervarea bărbăției rămâne un exercițiu zilnic și o credință ce stă la baza acestei cărți. Vei regăsi în rândurile sale practici, metodici, înțelesuri și soluții pentru noua realitate din viitorul ce ni se așterne în față.

Bărbatul cel nou înțelege noua paradigmă și manifestă prin toate resursele sale înțelesurile prin care reechilibrează legile primordiale, ia deciziile corecte, își iubește femeia, construiește tribul alături de ea, crede în propriile puteri, manifestă suveranitate și nu se raportează la sisteme predefinite.

O nouă hartă a bărbăției se desenează în aceste vremuri. Cartea găsește și identifică cele mai eficiente forme de trecere de la băiat la bărbat, respectiv de împuternicire a bărbatului aflat în dificultate și traseaza căi limpezi spre abundență financiară, sănătate trupească și relații împlinite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0429 sec