TESTE-GRILĂ DE ISTORIE ȘI LIMBA ROMÂNĂ pentru concursul de admitere la ACADEMIA DE POLITIE

Preț: 68,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060000709
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 392
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

La istorie, pentru fiecare dintre cele 9 teme prevăzute în programa de concurs au fost concepute câte 3 teste, acestea respectând întocmai structura probei de concurs  şi asigurând parcurgerea ritmică a conţinuturilor. Fiecare test cuprinde 10 itemi cu alegere multiplă, 10 itemi de logică istorică şi 10 itemi de ordonare cronologică, fiind însoţit şi de răspunsurile corecte. Pentru a facilita însuşirea elementelor de cronologie, la itemii de ordonare cronologică au fost precizate datele de desfășurare a evenimentelor şi proceselor istorice.

După aprofundarea celor 9 teme din programa de concurs, candidaţii îşi vor putea evalua cunoştinţele, nivelul de pregătire atins şi şansele de reuşită, rezolvând cele 23 de teste finale.

La limba română, lucrarea propune câte 5 teste pentru fiecare dintre cele patru  capitole  existente în programă – fonetică, vocabular, morfologie și sintaxă. Fiecare test cuprinde 30 de grile tematice și este urmat și de baremul de corectare, astfel încât candidații să-și verifice imediat noțiunile învățate pentru a putea reveni asupra exercițiilor, atunci când apar neclarități. Testele sunt întocmite după modelul subiectelor date la concursurile de admitere din ultimii ani.

Cele douăzeci de seturi de grile aplicative pentru fiecare capitol sunt urmate de 20 de teste finale, care să contribuie la consolidarea noțiunilor învățate și să asigure pregătirea temeinică pentru concurs.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0282 sec