Tainele jocului de sah, pas cu pas - Ciobanu, Mihai

Tainele jocului de sah, pas cu pas - Ciobanu, Mihai
Preț: 74,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 390
Categoria: Sport

DESCRIERE

…pe CD-ul atasat acestei carti veti gasi bazele de date cu toate partidele din carte si o serie de programe gratuite de jucat sah, dar mai ales un program de analiza a pozitiilor extrem de performant, Chess Base, un program care nu poate lipsi de pe "masa de lucru” a nici unui sahist care vrea sa obtina performante inalte.

…un manual conceput special pentru a fi folosit in scoli, de catre profesori. O metoda care imbina pregatirea cu ajutorul cartilor, revistelor, marilor softuri de sah si a internetului.

Cartea propune o noua tehnologie didactica:

Prima parte a lectiei: predare, sunt folosite exercitii foarte simple

Partea a doua a lectiei: munca independenta fiecare elev rezolva
singur exercitii simple

Partea a treia a lectiei: prezentarea unei pozitii dintr-o partida de concurs si analiza unei partide jucata de mari maestri

Partea a patra a lectiei: test de evaluare

Partea a cincea: tema de casa

Tema pentru acasa inseamna citeva partide din practica marilor maestrii care se refera strict la tema lectiei (portofoliu de partide tematice).

Cartea cuprinde exercitii usoare pentru munca independenta in clasa, teme pentru acasa, un test de control la sfirsitul fiecarei lectii pentru evaluare continua, analiza unor pozitii si partide din practica marilor maestri, plus un portofoliu de partide tematice (luate din concursurile sahistilor profesionisti) la sfirsitul fiecarei lectii (ca tema pentru acasa), fiecare ora din programa are o lectie in aceasta carte si deci poate fi folosita in mod direct de catre profesor la predare(chiar daca profesorul nu stie sah).

DVD-ul atasat cartii cuprinde toate pozitiile si partidele din carte analizate pe larg.

Pe DVD sunt citeva filme pentru a-i invata pe cei mici(de la gradinita si clasa 1) cum se muta piesele si regulile de baza.

Aceste partide sunt in baze de date care pot fi vizualizate cu un program special, gratuit, ChessBase.

Deci puteti vedea cu acest program cum a decurs partida, mutare cu mutare, programul analizeaza variantele posibile la fiecare mutare si va permite sa propuneti si mutari proprii(vedeti direct daca este bine sau nu ce ati mutat, etc).

Manual de sah:

- fiecare ora din programa are o lectie in carte;

- fiecare lectie are trei teste pe trei nivele de performanta

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0371 sec