Știința de a deveni bogat - Wallace D. Wattles

Preț: 23,10 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94646-2-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 108

DESCRIERE

Știința de a deveni bogat este un ghid clasic pentru crearea prosperității prin intermediul Legii Atracției. La baza teoriei lui Wallace D. Wattles se află premisa că orice om are dreptul să se îmbogățească și că ființa umană își poate atinge adevăratul potențial numai atunci când are prosperitate.
Rezultat al studiului multidisciplinar și al testării minuțioase de o viață, cartea emblemă a lui Wattles este structurată în șaptesprezece capitole cu învățături simple și clare, pe înțelesul tuturor, care - spune autorul - funcționează cu precizie științiifică dacă sunt aplicate întocmai. 

Publicată în 1910, Știința de a deveni bogat a inspirat-o, un secol mai târziu, pe Rhonda Byrne să scrie bestsellerul mondial Secretul, reînsuflețind, în felul acesta, învățăturile nemuritoare ale lui Wallace D. Wattles.

„În urmă cu aproape doi ani, într-o perioadă în care mă confruntam cu provocări în orice segment al vieții mele – afaceri, relație, familie, ce vreți voi –, am dat peste această carte sau, mai exact, ea a dat peste mine! Pot să afirm, cu mâna pe inimă, că din acea primă noapte în care exemplarul printat și zdrențuit și-a găsit drumul către mine (mulțumită uneia dintre fiicele mele), viața mea nu a mai fost la fel. După ce veți citi cartea, veți înțelege de ce.”
— Rhonda Byrne, creatoarea și producătoarea executivă a documentarului Secretul

 
„Autorul și-a transpus eforturile de o viață în această carte simplă și subțire – un volum despre care a promis că înlocuiește biblioteci întregi de filozofie, spiritualitate și self-help – care are ca scop să-i ajute pe oameni să dobândească prosperitatea.
Wattles descrie știința exactă a atragerii bogăției, care se bazează pe o singură idee călăuzitoare: «Există un lucru care gândește, și din el sunt făcute toate celelalte lucruri. În această substanță, un gând produce lucrul care a fost imaginat prin gândire.» În cele șaptesprezece capitole scurte și la obiect, autorul arată cum să folosești această idee de bază, cum să depășești obstacolele din calea aplicării ei și cum să lucrezi punctual cu mijloacele pe care le oferă ea.”
Goodreads
 
 
„Cartea este compusă din șaptesprezece capitole scurte și la obiect, care ne învață cum să depășim obstacolele mentale și cum creația, iar nu competiția, reprezintă secretul pentru atragerea bogăției.”
USA Today
 

„Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult în cartea Știința de a deveni bogat este faptul că promovează ideea de a te îmbogăți fără să ai sentimente de vină sau de rușine. Wallace D. Wattles afirmă că lucrul cel mai bun pe care îl poți face – nu numai pentru tine, ci și pentru Dumnezeu și umanitate – este să-ți atingi potențialul deplin.”
Mercury

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0354 sec