Secretul stelelor întunecate

Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 978-973-1965-69-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Ediția: paperback
Pagini: 616
Format: 14,5/21
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Anton Parks, în cartea sa Secretul stelelor întunecate (al doilea volum al seriei Cronicile Ǧirkù), ne dezvăluie o istorie fascinantă, surprinzătoare și extrem de originală, care combină elemente de arheologie, spiritualitate și explorare cosmică. Bazându-se pe interpretarea sa unică a unor manuscrise sumeriene străvechi, autorul ne invită într-o călătorie prin timpuri imemoriale pentru a descoperi fundațiile civilizației umane și sensul ascuns al lumii care ne înconjoară.

Deși la o primă vedere cartea pare a fi o epopee science-fiction, Secretul stelelor întunecate analizează cu meticulozitate realitatea trecutului îndepărtat al omenirii, punând accent pe evenimente și personaje care au modelat lumea în care trăim astăzi. Cartea lui Anton Parks este cu totul originală, scufundând cititorul într-un balet nesfârșit de întrebări și răspunsuri, jucându-se cu rădăcinile miturilor noastre fundamentale și descifrând limbaje vechi și moderne într-o saga epică.

În această carte, ne sunt dezvăluite luptele pentru putere între enigmaticele personaje ale panteonului sumerian și ale celui egiptean, autorul oferind o viziune extinsă asupra unui univers cosmic populat de ființe extraterestre cu identități criptice și motivații complexe, creând un imens bestiar galactic.
Această carte unică ridică întrebări de o importanță crucială pentru înțelegerea umanității și a forțelor nevăzute ce guvernează lumea: cum a apărut omul pe Pământ? Ce evenimente și circumstanțe au stat la baza dezvoltării civilizațiilor umane? Cu Secretul stelelor întunecate, Anton Parks reușește să captiveze mii de cititori la nivel global, dezvăluind o versiune alternativă a genezei umanității bazată pe textele sumeriene, pe care le interpretează într-un mod accesibil și convingător.

Secretul stelelor întunecate te invită să explorezi un tărâm în care știința, mitologia și spiritualitatea se întrepătrund într-un mod surprinzător, provocându-te să reconsideri tot ceea ce știai despre trecutul, prezentul și viitorul umanității. Fiecare pagină a acestei cărți inedite te va provoca să privești istoria și misterele universului dintr-o perspectivă nouă, recunoscând complexitatea și frumusețea lumii în care trăim și potențialul nelimitat al minții umane de a descoperi și înțelege tainele existenței.

Citind Secretul stelelor întunecate, vei descoperi o lume în care nimic nu este ceea ce pare, iar percepția realității este într-o continuă transformare. Bucură-te de această lectură cu o minte deschisă și un spirit aventuros și vei fi recompensat cu o experiență intelectuală și spirituală de neuitat.

O lectură obligatorie pentru toți cei interesați de originile umanității și de influența forțelor oculte asupra lumii, Secretul stelelor întunecate de Anton Parks este o carte care transformă percepția realității și stimulează imaginația. Alătură-te acestei aventuri extraordinare și lasă-te condus într-un univers al misterelor și al revelațiilor uimitoare!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0333 sec