Revelatiile pline de intelepciune ale lui Iisus in sanctuarul caminului - Chico Xavier

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-95868-3-9
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 136
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Chico Xavier, celebrul medium și filantrop brazilian, care prin activitatea lui a urmărit să facă cunoscută omenirii dragostea lui Dumnezeu, ne-a dăruit un tezaur de opere în domeniul spiritismului. Cartea „Revelațiile pline de înțelepciune ale lui Iisus în sanctuarul căminului” are darul de a ne face conștienți de prezența permanentă a Mântuitorului pretutindeni în jurul nostru. El ne însoțește cu o dumnezeiască iubire chiar și în intimitatea căminului, dar mai ales în lăcașul sfânt al inimii noastre. În Evanghelia lui Marcu 1: 14-15 se spune: „După ce a fost aruncat Ioan în temniţă, Iisus S-a dus în Galileea, propovăduind Veste Bună a lui Dumnezeu “A venit vremea”, zicea El. S-au scurs mai bine de douăzeci de secole de când a fost anunțată Vestea Bună și astăzi, casa lui Simon a devenit lumea întreagă.

Atunci când ființa umană devine conștientă de grandoarea Veștii Bune, mai ales în contextul vremurilor actuale, ea înțelege că Învățătorul este mai presus de toate transformatorul vieții fiecăruia dintre noi. În aceste vremuri tulburi apare nevoia tot mai pregnantă de a-L invita pe Bunul Mântuitor Celest tot mai mult în viața noastră și pentru a-L simți tot mai aproape, chiar în sanctuarul familiei. Iisus Hristos stăpânește atunci patimile, corectează comportamentele și inspiră cuvintele astfel încât conduita ucenicului să devină reflectarea învățăturilor Sale eterne. Astfel intenționează Mântuitorul să extindă regatul dumnezeiesc al păcii și al iubirii pe Pământ.

Neio Lúcio cunoaște acest adevăr profund, oferindu-ne câteva lecții pe care Iisus Hristos le-a destinat cercului mai intim al apostolilor și discipolilor săi dintâi. El le vorbește și astăzi prietenilor de pe toate meridianele.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0436 sec