Revelatia. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069514283
Anul publicării: 2021
Pagini: 144
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Este cel de-al treilea volum al suitei si observa, impreuna cu tine, miscarea atomilor si a universului, in consens, dupa acelasi model.

Mai mult, deja facem trecerea spre modelele de programare a gandirii si actiunilor noastre umane.

Sunt revelatorii pentru noi toti sursele comportamentelor, ale modelelor de gandire, ca si a reactiilor pe care le avem…, indrumandu-ne sa gasim calea de a ne elibera de catusele care ne-au mentinut milenii lungi in tipare rigide, necesare, ca sa putem invata variantele de ASA NU!, dar purtatoare de suferinte pentru noi.

Revelatia este cel de-al treilea volum al suitei SA FIE LUMINA!, initial trebuia sa fie ultimul volum al trilogiei.

Dar, Maria Sa, timpul, ne-a ghidat aceasta scriere la inceputul celei mai ALTFEL perioade istorice a planetei noastre, astfel incat traducerile subtile ale textului biblic sa expandeze intr-o bogatie de informatii, care desfasurau inaintea noastra file din chimie, dar si din multe ramuri ale psihologiei, intr-un dans plin de suplete, insa intr-o miscare incarcata de sensuri. Deja ne apropiem de prezent si programul existentei de pana acum prinde contur in mintea si in sufletele noastre.

Intr-o abordare cat se poate de simpla, a dialogului si a unui limbaj comun, accesibil tuturor, Revelatia ne-a traversat prin epoci, conturand deja reperele existentei noastre de pana acum si pregatindu-ne pentru ceea ce urma sa ne destainuie Addenda la Trilogie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0394 sec