Recapitulare finala pentru copii isteti. Clasa a III-a - Limba si literatura romana si Matematica

Recapitulare finala pentru copii isteti. Clasa a III-a - Limba si literatura romana si Matematica
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-514-359-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 62

DESCRIERE

Lucrarea de față este structurată pe două părți. Prima parte conține 10 teste pentru limba și literatura română, iar partea a doua 10 teste de matematică, realizate în conformitate cu ultimele schimbări ale programelor școlare, urmărind o recapitulare a cunoștințelor acumulate în vederea găsirii unor modalități de învățare eficientă, oferind posibilitatea unei pregătiri complexe.
Lucrarea constituie un mod de perfecționare în domeniul limbii române și matematicii, dar și testarea pentru clasa următoare. Exercițiile propuse îi îndeamnă pe elevi la căutări, îi lasă să deducă, să calculeze, să creeze, dezvoltându-și astfel inteligența.
La limba și literatura română, exercițiile sunt structurate astfel încât parcurgându-le să îi ajute și să îi sprijine în învățarea noțiunilor de limba română, dar și înțelegerea textului, scrierea corectă, exprimarea corectă, stimularea lecturii individuale.
La matematică se vor întâlni cu probleme de logică și perspicacitate, cu probleme care se rezolvă prin diferite metode, serii logice numerice, jocuri și exerciții atractive, fiind un mijloc eficient de verificare a cunoștințelor elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0834 sec