Rebelii nopții - Brigid Kemmerer

Preț: 74,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-088-463-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 496
Categoria: Romane

DESCRIERE

Kandala este în pragul dezastrului. Conflictele dintre diferitele sectoare ale regatului s-au înmulțit de când o boală misterioasă a început să facă ravagii, iar singurul leac cunoscut, un elixir preparat din petale de Floarea‑Lunii, este limitat. Regele reușește să păstreze o pace firavă, conducându-și supușii cu o mână de fier.

 

În Ținuturile Sălbatice, ucenica apotecară Tessa Cade și cel mai bun prieten al ei, Wes, s-au săturat să fie doar martori la suferința semenilor lor. Noapte de noapte, cei doi își riscă viețile pentru a fura petale de Floarea‑Lunii și a pregăti din ele medicamentul salvator, pe care îl distribuie celor sărmani – numai că nu este suficient.

 

Zvonurile cum că leacul nu mai are efectul știut, dar și veștile despre revolta care stă să izbucnească, precum și o faptă plină de cruzime a Legiuitorului Regelui o aduc pe Tessa în pragul disperării. Astfel, tânăra hotărăște să încerce imposibilul, mai exact să se furișeze în palatul regal. Ceea ce descoperă aici însă o determină să se întrebe dacă este oare posibil să salveze Kandala fără a o distruge mai întâi.

 

„O poveste alertă despre tensiunea care se naște între datorie, iubire și încredere.” Cassandra Clare, autoarea seriei „Instrumente Mortale”

 

„Un fantasy plin de răsturnări de situație care te va ține cu sufletul la gură, Rebelii nopții are tot ce-i trebuie!”

Jennifer L. Armentrout, autoarea seriei „Wicked”

 

„O combinație captivantă între aventuri care te țin în suspans, o fermecătoare poveste de iubire și intrigi de la curtea regală.” Stephanie Garber, autoarea seriei „Caraval”

 

„N-ai cum să mai lași din mână cartea asta!” Isabel Ibañez, autoarea romanului Secretele Nilului

 

„Un fantasy cu miză, plin de căldură și de originalitate.

Kemmerer este o maestră a nuanțelor și a intrigilor politice.” Elizabeth Lim, autoarea seriei „Șase cocori stacojii”

 

„O captivantă poveste încărcată de tandrețe.” Mary E. Pearson, autoarea seriei „Cronicile celor rămași”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0333 sec