Răspunsul. Vol.. 1+2

thumbthumb
Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9789731965666
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: paperback
Pagini: 1080
Format: 14.5/21

DESCRIERE

Cartea Raspunsul a fost scrisa si publicata in anul 2020, atunci cand impactul pandemiei si lockdown-urilor era puternic resimtit. Totusi, ideile din aceasta carte nu sunt noi. Ele au fost enuntate cu semnale de alarma de catre David Icke in urma cu multi ani, in lucrarile sale anterioare. Pandemia nu a fost decat o confirmare a faptului ca teoriile sale sunt reale si cu atat mai ingrijoratoare cu cat se confirma mai concret de la an la an. Raspunsul inglobeaza toate teoriile lui Icke intr-o forma documentata, cuprinzatoare, dar usor de parcurs.
Realitatea cuantica este descrisa pe intelesul tuturor, asa incat fiecare cititor sa se poata reconecta cu adevarata sa natura si sa descopere contrastul dintre modul in care am fost creati si modul in care se doreste sa fim acum. Temele discutate sunt diverse, de la religie pana la sociologie, geopolitica si daunele create de tehnologia 5G, astfel incat fiecare dintre noi poate invata ceva nou parcurgand aceasta carte.
Raspunsul iti va schimba cu siguranta perceptia asupra lumii in care traim. Aceasta carte are rolul de a deschide ochii celor ce vor sa vada dincolo de minciuna, iluzie a libertatii si manipulare. Vei intelege totul despre controlul mintii, tirania tehnologiei si fascismul modern. Raspunsul te va provoca sa cauti dovezi la randul tau.
Dupa lectura, nu vei mai fi acelasi. Iti vei da seama ca dovezile dominatiei mondiale a Ocultei Mondiale au fost tot timpul acolo, le-ai vazut, dar ti-a fost frica sa admiti ca sunt reale. Vei spune: „mi s-a parut mie ceva”, „am stiut”, „am simtit”. Ti-a fost frica sa privesti adevarul in ochi. Asa cum spune David Icke in aceasta carte, frica este valuta controlului. Aici, insa, lucrurile sunt prezentate fara frica, exact asa cum sunt.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec