Panglica timpului

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94670-9-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: paperback
Pagini: 288
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

„Panglica timpului” este un roman retro ciberpunk, de călătorii în timp și de realități paralele. E scris nepretențios, pentru a fi ușor de citit, iar cei care l-au lecturat deja au recunoscut că nu l-au lăsat din mână până nu l-au terminat.
Trei tineri studenți, aflați în vacanță, descoperă resturi de hardware vechi și listingul unui program scris în urmă cu peste un sfert de secol. Curioși și pasionați, așa cum numai la o anumită vârstă este posibil, ei reconstituie pașii făcuți în trecut de cel care a proiectat acele echipamente. Acțiunea începe într-un orășel de provincie, la fel ca atâtea altele, numai că, antrenată ca de un vârtej ale cărui spirale cresc și cresc, cuprinde întreg mapamondul și ajunge să afecteze definitiv și dramatic viitorul.
Povestea paralelă, care deschide fiecare capitol, se petrece într-o cu totul altă lume, într-un plan spiritual profund, aparent fără nicio legătură cu povestea principală. Las cititorului bucuria să descopere când cele două planuri se intersectează.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec