Păcatul nostru

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9786303051031
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 480
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Pentru Nick și Noah iubirea este o cursă amețitoare în care pot apărea accidente și... păcate. Dar, acum, cursa pare definitiv pierdută. Vor reuși cei doi să se ierte și să găsească din nou drumul unul spre celălalt?

„Când îl cunoști pe cel alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții, nu mai există cale de întors. Mulți oameni nici măcar nu ajung să trăiască o astfel de senzație, cred că au găsit-o, dar se înșală. Eu știam că Nick era dragostea vieții mele, cel pe care îl doream drept tată al copiilor mei, cel pe care îl doream alături de mine la bine și la rău, la bucurii și la necazuri, până când moartea avea să ne oblige să ne despărțim. Nick era acest om, era jumătatea mea, iar acum trebuia să învăț să trăiesc fără el.”- Noah

Relația dintre Nick și Noah trece prin cea mai întunecată perioadă a sa și pare că nimic nu îi va putea aduce din nou împreună. Noah este vinovată, iar Nick nu o poate ierta și în niciun caz nu îi poate acorda o nouă șansă. Dar destinul are alte planuri și îi obligă să se revadă și să pretindă că nimic rău nu s-a întâmplat.

Astfel, cu răsuflarea tăiată și inimile rănite, cei doi vor urca într-un nou carusel de emoții și întâmplări, la finalul căruia vor afla dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Va fi iubirea lor suficient de puternică pentru a vindeca rănile trecutului sau vor decide că amintirile nu sunt suficiente pentru a salva o relație periculos de pasională?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0275 sec