Noua civilizatie

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789738779297
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: paperback
Pagini: 260
Format: 13/20

DESCRIERE

"... Oamenii de pe Pământ, în marea lor majoritate, sunt convinşi că-şi administrează singuri viaţa. Că-şi aleg profesiile, îşi creează familiile, fac copii sau, dimpotrivă, refuză să-i aibă. În realitate, multe dintre alegerile lor nu le aparţin. Sunt influenţate cu prevalenţă de voinţe străine, care fac pârghie pe opinia publică.

Uite un exemplu concret: voi aveţi un obiect care se cheamă umeraş de haine. La un moment dat, cineva a decis să perfecţioneze această găselniţă: să facă umeraş din omul însuşi. Şi a apărut profesia numită manechin. Nu este o profesie de invidiat, nu este inerentă menirii omului..."

...

"... Milioane de fete tinere din multe ţări au început să întreprindă toate acţiunile posibile pentru a-şi însuşi iluzoria reputaţie. Însă, doar una la un milion devine manechin faimos, în esenţă rămânând doar un simplu umeraş de haine. Celelalte suferă doar o decepţie profundă, deoarece nu li s-a adeverit visul.

Iar asta s-a întâmplat, deoarece nu au reuşit să-şi pătrundă singure menirea, ci şi-au croit calea-n viaţă sub influenţa unei voinţe străine.

Cazuri din acestea ar putea fi exemplificate cu carul. Soţi, soţii şi chiar copii, care, cu toţii, visează la valori iluzorii, neglijându-şi adevărata menire..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0412 sec