Ne pregatim pentru evaluarea nationala la sfarsitul clasei a IV-a - Artur Balauca,

Ne pregatim pentru evaluarea nationala la sfarsitul clasei a IV-a - 
Artur Balauca,
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786065142695
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 107

DESCRIERE

Prin prezenta lucrare se urmareste pregatirea eficienta pentru evaluarea competentelor fundamentale la finalul clasei a IV-a dupa modelul elaborat de Centrul de Evaluare si Examinare, fiind un instrument de verificare, recapitulare si sistematizare a notiunilor invatate.
Realizata conform programei scolare si metodologia de evaluare in vigoare, respectand particularitatile psihologice ale copilului, lucrarea ofera invatatorilor, parintilor, cat si elevilor, posibilitatea de a identifica eficient nivelul de invatare a fiecaruia.
Lucrarea contine 20 de teste: 10 teste de limba romana si 10 teste de matematica, care evalueaza competentele de receptare a mesajului scris din texte literare si nonliterare, de exprimare scrisa corecta, dar si rezolvarea de exercitii si probleme in contexte variate care presupun notiunile invatate.
Aceste teste sunt destinate ultimelor luni de pregatire dinaintea testelor de Evaluare Nationala, elevii avand astfel posibilitatea de a recapitula cunostintele invatate si totodata de a se autoevalua cu ajutorul baremelor si a grilelor de evaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0314 sec