Misterul timpului - Sal Rachele

Misterul timpului - Sal Rachele
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 5948485940303
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 292
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Scopul acestei carti este sa aduca lumina asupra unuia dintre cele mai putin intelese concepte din lumea de astazi. Desi toti par sa fie afectati de timp si lumea noastra functioneza literal pe baza asa-numitului Timp Liniar, exista foarte putine explicatii ale timpului care sa rezolve multele mistere ce il inconjoara. De exemplu, este posibila calatoria in timp? Poate fi schimbat trecutul? Exista un taram dincolo de timp? Cum difera timpul in alte lumi? Exista dimensiuni ale timpului (si ale spatiului)? De ce pare timpul sa se accelereze pe masura ce varsta noastra creste?

Pentru cei care au mai multe inclinatii metafizice, am enumerat intrebari suplimentare: Gandul creeaza timp? Ce este memoria? Ce este atemporalitatea? Cum percep oamenii iluminati timpul? Si, pentru oamenii de stiinta: Daca este aproape imposibil sa se accelereze la viteza luminii (din cauza masei care tinde spre infinit), atunci cum se explica prezenta luminii in universul nostru? A existat ea dintotdeauna? Cum a aparut lumina daca nu ar fi pornit de la o stare statica de viteza zero?

Ce forta sau stare a energiei a cauzat Big Bang? Ce a fost inainte? Aceasta carte este rezultatul unei colaborari intre autor si diversii sai ghizi spirituali din dimensiunile inalte. Vi se sugereaza sa pastrati o minte deschisa si sa explorati subiectele impreuna cu fiintele care aduc informatii relevante.

 

Sal Rachele, cuvant inainte la cartea Misterul Timpului:

Uneori, lucrurile pe care le consideram implicite in aceasta lume sunt printre cele mai misterioase si greu de inteles. Timpul este unul dintre acestea. El pare sa ne guverneze vietile, fie ca suntem bogati sau saraci, educati sau nu. Cei mai multi oameni petrec intre 80-90 de ani pe Pamant si apoi viata pe care o cunosc se termina. Progresele din stiinta si metafizica sugereaza ca exista mai multe aspecte ale vietii decat un singur ciclu nastere-moarte. Probabil ca avem sute de sanse sa invatam lectiile pentru care am venit aici. Totusi, chiar daca reincarnarea este inevitabil adevarata, apare intrebarea: “Care este scopul vietii?”.

Este, probabil, cea mai frecventa intrebare a tuturor timpurilor si este cel mai dificil de oferit un raspuns. Nu exista raspunsuri incorecte si nici nu sunt posibile raspunsuri complete. Viata are insemnatatea care ii este oferita de catre Constiinta. Daca simti ca viata ta nu are sens, va parea ca traiesti o existenta fara sens. Aceasta este legea gandului creativ care formeaza fundatia adevarului metafizic. Este contraproductiv sa traiesti o viata fara un sens. Este mai bine sa atribui un scop arbitrar vietii si apoi sa te straduiesti sa traiesti pentru implinirea lui. Vei invata foarte multe astfel, inclusiv cum sa-ti concentrezi si sa-ti directionezi energia. Istoria lumii este plina de oameni care au avut o viziune personala a vietii (uneori foarte excentrica si neobisnuita) si au creat lucruri uimitoare. Fara sa realizeze, toti au invatat sa foloseasca timpul ca pe un aliat pentru a-si atinge obiectivele.

Timpul poate fi prietenul sau inamicul tau, depinzand de modul in care il vezi. El te poate elibera sau te poate tine in captivitate, te poate arunca in intuneric sau iti poate aduce iluminarea, desi, iluminarea, in sine, este dincolo de timp. Aceasta carte iti va ridica, probabil, unele provocari privind ideile pe care le ai despre timp, in vreme ce iti va raspunde multora dintre vechile tale intrebari. Te rog sa nu crezi orbeste tot ceea ce se spune in acest material. Testeaza. Investigheaza. Exploreaza. Fii un adevarat om de stiinta si afirma, “Nu stiu, dar voi afla adevarul despre Timp.”

Nu lasa teoriile existente si dogmele sa te impiedice sa descoperi Misterul Timpului viii secretele universului. Exista foarte putine suflete pe Pamant care s-au trezit la adevarul Fiintei Noastre Unice. Ne poticnim mergand inainte, crezand ceea ce mass media si societatea ne spun, in vreme ce aceleasi probleme par sa revina mereu si mereu. Este clar ca nu am descoperit adevarata cauza a ceea ce par a fi nesfarsitele noastre dificultati. Cativa invatatori intelepti au sugerat ca toate crizele moderne sunt in constiinta noastra. Fizicieni iluminati spun ca totul este constiinta, ca nu exista nimic in exteriorul nostru, ca tot ceea ce credem ca stim este iluzie.

Multe texte spirituale spun ca timpul este o iluzie, iar aceasta este adevarat sau fals depinzand de modul in care il privesti. Indiferent daca timpul este real sau nu, cartea iti va extinde, probabil, orizonturile si iti va oferi unele metode practice pentru a gestiona acest fenomen curios pe care il numim Timp.

Sfatul meu este sa citesti si sa contempli, apoi sa citesti si sa contempli mai mult. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0442 sec