Minienciclopedie pentru profilaxie şi terapie cu sucuri proaspete din fructe şi legume - Gregorian Bivolaru

Preț: 69,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-95868-1-5
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 632

DESCRIERE

Organismul uman este influențat în totalitate inclusiv de modul în care ne hrănim, de calitatea nutrienților din alimentele asimilate, precum și de compatibilitatea dintre mâncărurile ingerate și necesitățile noastre energetice particulare.

Știința modernă a studiat mai ales în ultimele două secole atât aspectele ce sunt specifice nutriției și dieteticii, cât și relația acestora cu sănătatea omului. Rezultatele ce au fost astfel obținute în ameliorarea, tratarea și chiar vindecarea definitivă a tot mai multor afecțiuni, tulburări și simptome printr-o alimentație adecvată inteligent aleasă și optimă sunt chiar extraordinare, iar tocmai în acest context se încadrează această lucrare unică în felul ei, integrală, referitoare la terapiile perfect naturale cu sucuri simple, dar și combinate, ce sunt obținute doar din legume și fructe proaspete, a căror valoare tămăduitoare este universal recunoscută atât de către nutriționiști, cât și de către consumatorii inteligenți.

Această lucrare în felul ei exhaustivă răspunde pe înțelesul tuturor și într-un mod bine documentat la întrebarea: De ce este mult mai indicat să bem, în terapia naturistă, sucul proaspăt extras, decât să mâncăm ca atare fructele și legumele? De asemenea, sunt oferite in extenso și informațiile necesare pentru ca fiecare cititor să poată folosi aceste terapii în funcție de necesitățile proprii.

Cunoașterea enciclopedică a efectelor vindecătoare ale sucurilor proaspete și naturale se constituie așadar ca fiind o valoare imensă în ajutorul stării de sănătate deplină a fiecăruia și de aceea această carte în felul ei extraordinară este foarte bine să o păstrați mereu la îndemână.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec