Masterat psihologie judiciara - Tudorel butoi

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 5948489220197
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 347
Categoria: Drept

DESCRIERE

Specializari interdisciplinare:

- psihologie judiciara - victimologie;

- prabatiunea penala;

- stiinte penale;

- criminalistica;

- medicina legala;

- sociologia deviatiei, victimologie si protectie victimala.

 

Prezentul curs masteral este la data actuala singurul in materia,, psihologiei judiciare - victimologiei" cu posibilitatea valorificarii nuantate a cuprinsului problematicilor abordate pe terenul,, probatiunii penale" si,, stiintelor penale", intr-o ampla abordare interdisciplinara.

 

Elaborat intr-o conceptie academica si europeana moderna - vezi ideile pivot cu trimitere imediata la bibliografia de stricta specialitate, analiza de spete si exemplificari cu acoperire practica imediata, plaja larga a provocarilr din care masteranzii selectioneaza optiuni pentru opinii personale, argumentari pro si contra, recenzii de specialitate etc. Curs de master in materie valorifica experienta obiectiva in arhiva personala a autorului.

 

Prezentul curs de master se caracterizeaza prin accesibilitatea prelucrarilor moderne,, on line" - sectiunile sale, ideile pivot, modulele, spetele exemplificarile documentate etc. putand fi transpuse cu usurinta in sistemele virtuale, link-uri si partajari - exemplificativ vezi sistemul,, Platforma Black-Board" aflat in faza de aplicare la Univeristatea,, Spiru Haret" unde autorul este profesor titular al specialitatii,, Psihologie Judiciara"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0375 sec