Lucrarea - Cornel Constantin Ciomazga

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 9789737712165
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 320
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Aceasta nu este o carte! Este o tragica secventa din apatica marsaluiala in care traversam aceasta Vale a Suspinelor: Viata! Iata, cateva fapturi evadeaza din dramatica lor realitate, escaladeaza esafodajul acestei zidiri de cuvinte si, in sfarsit, iti striga ceva... Le auzi?  

Nu vrei sa stii cum traiesc sfintii? Dar cum ucide Diavolul? Cum se ajunge cu adevarat in iad si cum se poate smulge cineva din moartea cea vesnica, nu vrei sa afli? Intra! Nu te sfii si nu ezita. Mergi pana la capat! Ai dreptul si sansa sa vezi si sa intelegi toate acestea. Cand vei iesi vei fi diferit!

Vei stii poate mai bine ce este Omul, Sufletul, Ingerul si Daimonul, ce este Eresul, Akedia si Metonia, ce este Viara si Moartea, iar peste toate ce este Mantuirea si cum se poate dobandi.


Cornel Constantin Ciomazga este un miracol. Omul a inceput sa-si castige existenta ca muncitor si a ajuns un redutabil ziarist la "Zig-Zag" si "Tinerama" in epocile de glorie ale acestor publicatii, iar apoi a condus primul post particular de radio din Romania, "Fun Radio" si intre 1992 si 1996, "Radio Tinerama". A devenit presedinte al Asociatiei Jurnalistilor Europeni, filiala Romania si profesor la Scoala Superioara de Jurnalistica. A fost distins cu mai multe premii, inclusiv internationale. In culmea gloriei a parasit, pe neasteptate, gazetaria. S-a retras la Mananstirea Sitaru, unde a conceput Lucrarea. Atunci cand s-a despartit de lumea noastra pentru a se indrepta catre singuratate si Dumnezeu, am crezut ca bunul meu prieten a innebunit. In realitate, am avut privilegiul de a asista la o veritabila minune. Sub lovitura napraznica a unui fapt de presa, Cornel Ciomazga s-a destructurat si apoi s-a restructurat. A dobandit o alta constiinta. Ce s-a intamplat? In 1992, TVR a prezentat un caz care a trecut aproape neobservat printre nenumaratele evenimente care marcau atunci, viata noastra cotidiana. S-a numit "Cazul Iohanna". O fata care a fost ascunsa intr-un grajd de catre propria ei mama si tinuta ostatica acolo, la cativa metri adancime, 26 de ani. Personajul lui Ciomazga inainte canta la vioara, apoi ani de zile Iohanna a fost tratata in strainatate, pana cand s-a reusit recuperarea memoriei ei, distrusa in proportie de 80%. In final ea ajunge intr-o manastire din Romania. - Sorin Rosca Stanescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0410 sec