Iulie insangerat - Joe R. Lansdale

Iulie insangerat - Joe R. Lansdale
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068673868
Anul publicării: 2018
Pagini: 272
Categoria: Carti politiste

DESCRIERE

Hoţul se afla cu spatele la mine. Era înalt și subțire, purta haine închise la culoare și o căciulă neagră de lână. Stătea cu lanterna ațintită spre o pictură de pe perete, probabil întrebându-se dacă merita sau nu să o ia.

 

Zgomotele ce-l trezesc pe Richard Dane și pe soția lui în toiul nopții sunt ale unui spărgător, care tocmai s-a strecurat în casă și este înarmat. Din fericire, Richard are și el un pistol și apasă primul pe trăgaci. Rezultatul? Un spărgător mai puțin pe lume. Dar evenimentele ce urmează scot la lumină adevăruri neașteptate și un mesaj destul de clar: când straniul devine regulă, viața poate deveni complicată și plină de pericole.

 

Singura regulă e că nu există nicio regulă. O să facem totul rapid și eficient și o să fugim imediat. Dar se pot întâmpla multe lucruri. Cum zic și cercetașii, trebuie să fii întotdeauna pregătit pentru orice.

 

„Un rar prilej de desfătare pentru iubitorii romanelor polițiste noir, care reprezintă dovada calităților scriitoricești ale lui Lansdale.“ Examiner

 

„Plin de personaje bine lucrate, umor negru, dialog ascuțit și destul de multă violență.“ The Washington Times

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0430 sec