Invinge infertilitatea - Da viata copilului tau! - Badea, Mihaela

Invinge infertilitatea - Da viata copilului tau! - Badea, Mihaela
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 114

DESCRIERE

Invinge infertilitatea - Da viata copilului tau!

Aspectul educativ al ghidului "Invinge infertilitatea- Ia-ti viata inapoi" este mai important decat crezi deoarece te va ajuta sa fii chiar TU stapan pe situatie! TU vei detine controlul! Cuvantul din titlul cartii "Invinge" nu iti garanteaza nimic dar iti promite ca in carte descoperi cele mai puternice sfaturi pe care ar trebui sa le primeasca o persoana care se lupta cu infertilitatea.
* Tu este cea care va lua deciziile si tu te vei tine de planul care te ajuta sa scapi de infertilitate, deoarece acum intelegi explicatiile medicale si consecintele a tot ceea ce faci.
* Tu esti stapana pe tot ceea ce vei decide sa faci noi iti aratam cum sa invingi infertilitatea, dar TU vei lua decizii care te vor aduce cu un pas mai aproape de sanatate!

1. Vei descoperi ce este infertilitatea, cum a ajuns la tine si cum se poate sfarsi totul daca nu iei masuri acum. Indiferent de gravitatea situatiei tale ceea ce iti voi propune functioneaza mai bine decat ti-ai putut imagina!
2. Pur si simplu respecta indicatiile din ghid referitoare la alimenetele pe care trebuie  sa le consumi! Astfel reusesti sa transformi ceea ce maninc intr-un remediu impotriva infertilitatii. Te vei bucura de mese copioase si mancaruri delicioase... si in acelasi timp iti ajuti organismul sa scape de infertilitate!
3. Vei face cunostinta cu remediile care te vor ajuta sa iti invingi problemele care au dus la aceasta disfunctie, urmate de dieta care te va ajuta pe cat de mult posibil sa scapi de cosmarul numit... infertilitate!
4. Vei descoperi cum anumite alimente transforma lupta cu infertilitatea intro misiune fara efort...

DESTINUL TAU SE AFLA IN MAINILE TALE

Daca esti gata sa...

SCAPI de medicamentele care pana acum nu au avut efect
RENUNTI sa mai iei toate acele medicamente pentru problemele sistemului imunitar... infectii pelviene... disfunctii sexuale... si alte complicatii care duc infertilitate
TERMINI cu depresia si frustrarea provocate de infertilitate
SCAPI de disconfort si jena prin metodele si remediile impotriva infertilitatii propuse in paginile acestui ghid.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec