Harry Potter și copilul blestemat - J. K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

Harry Potter și copilul blestemat - J. K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 334
Format: 16x22 cm

DESCRIERE

Harry Potter și copilul blestemat - J. K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

Bazată pe o povestire nouă și originală semnată de J. K. Rowling, John Tiffany și Jack Thorne, scenariul piesei Harry Potter și copilul blestemat a apărut initial ca ediție special a repetiției cu public, în paralel cu premiera mondială, care a avut loc la un teatru londonez din West End, în vara lui 2016. Piesa a fost întâmpinată cu recenzii entuziaste încă de la prima reprezentație, atât din partea iubitorilor de teatru, cât și a criticilor, în vreme ce scenariul a devenit imediat un bestseller internațional. Ediția de față cuprinde scenariul final, cu dialogul definitiv al piesei, precum și materiale suplimentare.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor. 

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0339 sec