Ghid de alimentatie sanatoasa

Ghid de alimentatie sanatoasa
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-8454-04-2
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 264
Format: 16X24

DESCRIERE

Lucrarea lui Ovidiu Chis "Ghid de alimentatie sanatoasa" prezinta principiile esentiale in alimentatie, combinand datele moderne cu cunostinte din medicina traditionala indiana si chineza. Aceste principii permit intelegerea profunda si corelarea unor informatii, cum ar fi necesitatea unei diete particularizate in functie de tipul constitutional, importanta alegerii intre cele sase gusturi fundamentale pentru a corecta prin alimentatie dezechilibrele organice sau emotionale, capacitatea de a folosi corect plantele medicinale si condimentele si de a intelege si a trata cauzele profunde ale bolilor.
Alaturi de programe speciale de detoxifiere in tratamentul unor boli grave, cartea ofera solutii practice la doua intrebari fundamentale: "De ce anumite alimente sunt nesanatoase?" si "Cu ce se pot inlocui alimentele nesanatoase?".
Cartea este dedicata tuturor celor care doresc sa isi transforme viata in bine si contine tot ce are nevoie un om pentru a-si schimba gradat si benefic alimentatia, si odata cu ea, intreaga viata.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0287 sec