GERMANA rapidă în imagini

GERMANA rapidă în imagini
Preț: 19,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2015
Pagini: 461
Categoria: Carti ilustrate

DESCRIERE

Recomandată pentru școlari, studenți
 
  • Acest curs se adresează copiilor de vârstă preșcolară dar și proaspeților școlari. Cum studiul unei limbi străine este un element esențial în pregătirea copiilor noștri, trebuie să ne asigurăm că le oferim tot ce este mai bun, pentru educația lor.
  • Acest curs reprezintă o cale accesibilă și sigură de studiu, copiilor care doresc să învețe ușor și într-un timp relativ scurt să comunice în limba germană. Indiferent din ce motiv ați decis să studiați, veți găsi în volumul de față „profesorul” de care aveți nevoie, cu răspunsuri la aproape toate întrebările pe care un „învățăcel” le poate avea pe parcursul învățării limbii germane.
  • Cartea de față conține lecții care descriu diferite situații în care copii se pot afla, și anume: într-o excursie, acasa, la doctor, la fermă, într-un magazin, la școală, la restaurant etc. Vocabularul utilizat este unul simplu, iar lecțiile sunt astfel structurate pentru a înlesni asimilarea cuvintelor noi.
  • Primul capitol ne familiarizează cu transcrierea fonetică, introducând anumite semne care nu au corespondent în limba română, precum și pronunția acestora cât mai exactă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0615 sec