Extraterestrii au venit. Cum ne aparam? - Emil Strainu

Preț: 62,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9010-27-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 368
Categoria: Mistere

DESCRIERE

Volumul 7 al colecției „The Alien Hunter Group” – Extratereștrii au venit. Cum ne apărăm? –​ de dr. Emil Străinu ne propune o serie de acțiuni complexe de apărare, eschivă, evadare și contraatac în caz de invazie extraterestră. 
Sunt indicate mai multe tehnici și sfaturi pentru supraviețuire în mediul urban și în natură în eventualitatea în care suntem nevoiți să ne părăsim locuințele subit, ca urmare a unui atac neprevăzut.
De asemenea, cartea Extratereștrii au venit. Cum ne apărăm? abordează și alte subiecte controversate: transumanism, tranziția spre Noua Ordine Mondială, gripa spaniolă sau poziția Arhiepiscopului romano-catolic Carlo Maria Viganò față de fenomenul Marii Resetări.

 

Emil Străinu este general de armată în rezervă, specialist recunoscut internațional în domeniile radiolocației, ufologiei, războiului geoclimatic-geofizic, războiului psihotronic, cunoscut realizator de emisiuni de radio și de televiziune pe tematica științelor neconvenționale, scriitor și inventator. Distins cu peste 60 de premii internaționale și cu prestigioase medalii naționale și internaționale pentru cercetările în domeniile sus-amintite.
Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN), al Asociației Române pentru Cercetări Psihotronice (ARCEPS), al THE ALIEN HUNTER GROUP.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0309 sec