Directia. Etapa Constientizarii - Amratra

Directia. Etapa Constientizarii - Amratra
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94356-6-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160

DESCRIERE

Cartea Directia, a doua din ciclul Etapa Constientizarii, sugereaza introspectii pe care sa le strabati in adancul tau, ca si persoana capabila de a se ridica la nivele superioare de intelegere.

Ia in considerare alternativa unica pe care Omenirea o are in fata. Simte si descopera singur, atat sensul vietii tale cat si iminenta schimbarii care va cuprinde Planeta.

Directia - Etapa Constientizarii are ca scop dezvaluirea directiei spre care trebuie sa va indreptati ca specie umana.
Omenirea a parcurs de-a lungul istoriei, mai multe etape. Fiecarei etape i-au corespuns anumite principii corelate cu dezvoltarea intelegerii si transformarii societatii voastre.

Cartea a doua din ciclul Etapa Constientizarii, incearca sa defineasca directia spre care trebuie sa va indreptati de acum inainte, pentru a demonstra ca ati inteles pasul urias necesar cuprinderii esentei existentei in urmatoarea perioada de dezvoltare, si totodata, implementarea unui comportament evoluat, asimilat de fiecare dintre voi.
Numai intelegand corect directiile trasate de respectare a principiilor de pace, armonie, echilibru si dragoste, veti putea face urmatorul salt in evolutie. Tot ceea ce nu va fi conform acestor principii se va narui de la sine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0278 sec