Dincolo de Intuneric – Vol. 1 din Trilogia Luminii

Dincolo de Intuneric – Vol. 1 din Trilogia Luminii
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067072310
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

” O Arca de salvare a civilizatiei, ale carei treceri magice te poarta intre doua linii de timp: cel real si fictiunea alternativa. Capitolul in care ti se face parul maciuca gandindu-te ca … daca ti se intampla? O oglinda prin care treci intr-un tunel cuantic, a carui tesatura este pazita de Nevazuti, atacata de maleficii Intunecati, condusa de Tocilari si intretinuta de Banali, prin care te poti plimba nestingherit in trecut si in viitor. Cartea Universului. Oriunde privesti, privesti deja trecutul, caci clipa trece. Il poti inregistra, insa? Se pare ca Daniela Rainov a reusit, punandu-ne in fata telescopul magic prin care putem urmari intreaga calatorie. Ne ofera si un ghid pe masura – atat de umanul Luc si alter ego-urile sale Nevazute: Francis, Moai, Malo …

Dincolo de Intuneric face parte din categoria pietrelor pretioase bine ascunse ale literaturii de gen, destul de rara, si anume fictiunea istorica alternativa, AH cum i se mai spune. E un roller coaster plin de culoare, care la suprafata poate parea sci-fi, insa sub el sta multa documentare istorica despre fapte reale. Spre deosebire de scriitorii sci-fi, Daniela Rainov nu se multumeste doar sa creeze o lume noua, ci ne invita sa ne imaginam plamadirea propriei noastre lumi in circumstante diferite.

Dincolo de Intuneric este un dans subtil, o conceptualizare filosofica a diferentelor dintre lumea reala si cea construita de autoare, care merita a fi citita si recitita, fiindca de fiecare data vom descoperi alte intelesuri si ne vom descoperi pe noi insine.”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0472 sec