Despre viata -10 povesti terapeutice pentru copii - Alina Telea

Despre viata -10 povesti terapeutice pentru copii - Alina Telea
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068935560
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 44

DESCRIERE

Povestile terapeutice ca instrumente de comunicare prin intermediul metaforelor au rolul de a oferi modalitati de gestionare sau rezolvare a problemelor si de a crea modele comportamentale prin lectiile de viata oferite.
Adresata copiilor de 4, 5 si 6 ani, prezenta carte este menita sa ii ajute pe parinti sa explice copiilor viata, lumea, binele si raul pe intelesul lor, intr-o perioada in care povestile prea simple si prea scurte deja nu mai satisfac dorinta de cunoastere a copiilor.
Pe copii ii ajuta sa se regaseasca in forma unei povesti sau intr-o situatie in care se afla in prezent, astfel incat numele protagonistului povestii poate fi schimbat cu usurinta in numele copilului care asculta povestea, pentru un impact mai puternic.
La finalul fiecarei povestiri este indicat ca parintele sa il intrebe pe copil ce concluzii a tras si sa il indrume spre invatamintele adecvate pentru o mai buna conceptualizare.
Si parintii au de invatat din prezentele povesti despre acceptare, dezinvoltura si inocenta iubirii — specifice universului copilului — si de care uitam atat de des.
Astfel, cele doua lumi se intalnesc, iar din congruenta lor se poate naste o lume mai buna

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0292 sec