Cultura fizica a femeii - P. V. Marchesseau

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069078426
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 136
Categoria: Medicina umana

DESCRIERE

Cultura fizica a femeii. 20 de miscari de baza ale gimnasticii organelor

"Frumusetea" fiintelor vii rezulta din acordul perfect care exista intre acestea si mediul in care traiesc. Toate animalele sunt frumoase in mediul lor natural. Doar omul cunoaste uratenia, fiind o victima a lumii sale artificiale. El si-a pierdut formele civilizandu-se. 

Omul alb civilizat, "incult" pe plan fizic, ca un animal in cusca, nu mai are instinctul miscarii si nici notiunea nuditatii, care ar fi putut sa-i serveasca drept ghid. Cu burta, obez si moale, slab, cu organele cazute (ptoza) sau cu coloana deviata, isi ascunde tarele sub haine bogate si se crede normal pentru ca este bine imbracat. Dar se insala profund. Decadenta sa morfologica, chiar daca e ascunsa, semnaleaza o grava dezordine interioara, atat pe plan organic (boli), cat si pe plan mental (dezechilibre diverse mergand pana la nebunie).
Elixirul tineretii este cunoscut de multa vreme. El se compune din putin post si din multa sudoare. Savantii nu vor gasi niciodata ceva mai bun de atat. Si fiecare dintre noi dispune dupa voia inimii de aceasta potiune magica, care nu se vinde, din fericire, la farmacie si nu are nevoie de "viza" unei autoritati.

Dar nici reforma alimentara, nici postul nu sunt suficiente. Lor trebuie sa li se alature miscarea musculara, bine inteleasa. Aceasta ocupa chiar un loc prioritar. Prin tripla sa actiune, ea contribuie la consolidare Sanatatii, sculptarea frumusetii si echilibrarea mentalului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0297 sec