Creatia. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069514276
Anul publicării: 2021
Pagini: 144
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

A doua carte a suitei, Creatia continua observarea informatiilor biblice, aducand in atentie conexiuni cu elemente din stiintele fizicii. Incepem un voiaj prin spatiul creatiei, sa intelegem cum toate au aparut generate de cele de dinaintea lor, intr-un dans al necesitatii…

Si calatoria continua…

A doua carte a suitei SA FIE LUMINA!, Creatia continua periplul intre spiritualitate si stiinta, aducand analogii si confirmari care erau in fata ochilor nostri, dar nu le vedeam.

Daca in Geneza ghidarea a fost sa folosim notiuni elementare de matematica, explicate pe intelesul tuturor si aratand ca totul este construit matematic, in Creatia apelam la fizica, pentru a ne sustine pledoaria pentru o creatie stiintifica, voluntara si constienta, care are un traseu logic, accesibil cunoasterii noastre. Deja incepem sa ne clarificam in legatura cu lumea din care facem parte!

Si, fiecare lectura repetata a cartilor aduce un plus si mai mare de informatii, pentru ca ele sunt concepute pe paliere de evolutie. Fiecare reluare a lecturii ne mai urca un nivel! Sunt langa tine, sa ai o calatorie fascinanta!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0287 sec