Corpul Astral - Arthur E. Powell

Corpul Astral - Arthur E. Powell
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7726-26-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

“A studia universul inseamna a ii studia in acelasi timp si pe Dumnezeu si pe om, fiindca universul este expresia Gandirii Divine si universul se reflecta in om.” Annie Besant

Aceasta carte face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A. E. Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, corpul astral, corpul mental si corpul cauzal.

Pentru o persoana preocupata de spiritualitate, aceasta lucrarea aduce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astral in general. Corpul astral, corp al senzatiilor, pasiunilor, dorintelor si emotiilor, este un corp subtil pe care desi toti oamenii il poseda si utilizeaza, foarte putini sunt constienti de existenta acestuia si si mai putini pot sa il controleze deplin.

Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila, in care exista o continuitate a constiintei, ea traieste perfect constienta, atat in planul fizic cat si in planul astral (in timpul somnului, sau a unei dedublari constiente).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0287 sec