Conservarea prin uscare
Preț: 18,50 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor: Achim Samwald
Editura: M.A.S.T.
Anul publicării: 2018
Pagini: 124
Categoria: Alimentatie - Bucatarie
DESCRIERE
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Comenzi telefonice
-Telefon 0724240424
Program
L-V 8.00-18.00
S 8.00-14.00
In curand...
-
Comandă specială
-Categorii de carte
-Edituri
-Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 5,00 leiPRP: 10,00 lei
- 5,00 leiPRP: 10,00 lei
- 5,00 leiPRP: 10,00 lei
RECENZII