Cheile genelor - Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau

Cheile genelor - Decodeaza scopul superior ascuns in ADN-ul tau
Preț: 231,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9786061319930
Editura:
Anul publicării: 2014
Ediția: paperback
Pagini: 604
Format: 17/24

DESCRIERE

Această carte este o invitaţie de a începe o nouă călătorie în viaţa ta.
   Indiferent de circumstanţele exterioare, fiecare om are ceva frumos în interiorul lui. Scopul cărţii Cheile Genelor este să scoată la lumină această frumuseţe - să aprindă scânteia eternă de geniu care îţi defineşte unicitatea.
   Cheile Genelor folosesc ca unealtă străvechea tehnică a contemplării, dar se potrivesc foarte bine cu stilul de viaţă modern. Prin citirea şi aplicarea înţelepciunii din această carte, vei putea descoperi adevăratul scop mai înalt al vieţii taie.
  HARTA - Această carte, prin cele 64 de chei ale genelor, reprezintă un cod universal pentru explorarea felului în care conştiinţa se transformă.
  BUSOLA - Profilul Hologenetic conţine o serie de secvenţe personalizate pentru fiecare om în parte. El dezvăluie scopul mai înalt al vieţii şi relaţiilor tale şi te invită într-o călătorie profundă şi personală prin CHEILE GENELOR.
  CĂLĂTORIA TA - Calea de Aur este un program care te ghidează pas cu pas în aplicarea Cheilor Genelor în viaţa ta. Folosirea tehnicii contemplării te va conduce la stări puternice de conştiinţă extinsă şi iluminare.
  Pentru a obţine Profilul tău Hologenetic şi a începe călătoria prin Cheile Genelor vizitează www. genekeys. ro

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0322 sec