Cele 3 cure ale naturopatiei - P. V. Marchesseau

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069078419
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 108
Categoria: Medicina umana

DESCRIERE

Cele 3 cure ale naturopatiei. Dezintoxicare. Revitalizare. Stabilizare

Cancerul este disperarea materiei vii superior organizata.

"Ce-ai facut tu cu energia pe care ti-am dat-o, ce dezordine ai facut tu in planul meu?" - l-ar putea intreba Dumnezeu pe omul bolnav. 
Cea mai reusita vindecare este, totusi, inferioara starii de sanatate. A te vindeca e bine; dar a nu te imboinavi este si mai bine. 
Pentru noi, cea mai buna medicina este cea care devine o "Igiena de viata" si care ne invata legile Vietii Sanatoase. Scopul esential al invataturii noastre este sa prevenim boala pentru a nu mai avea ce sa vindecam. 
Igiena naturopata este activa; ea solicita marile functii fiziologice (circulatie, respiratie, digestie etc.) si epureaza sistematic lichidele umorale prin deschiderea larga a celor patru emonctorii. 

Igiena naturopata se aplica in functie de tipologiile umane. [...] Tinand cont de temperamente, metodele noastre de sanatate au ca scop sa urce subiectii cu cateva trepte pe scara valorii tipologice si sa amelioreze prin aceste mijloace rezistenta initiala, fundamentala, de care dispune fiecare. 
Curele igienice sunt intotdeauna cele despre care am vorbit deja (detoxifiere, revitalizare, stabilizare), in cadrul carora se regasesc cele 10 tehnici, sintetizate si ierarhizate, conform unor planuri prestabilite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0300 sec