Cartea parfumurilor

Preț: 27,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-50-0659-6
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 326
Format: 11X16

DESCRIERE

Cartea isi propune sa va invete cum sa mirositi incantator si nu are intentia sa investigheze de-a fir-a-par structura fiecarui parfum si a componentelor sale si nici sa examineze chestiunea delicata a motivelor pentru care un anumit partum se potriveste sau nu unei persoane - tipul de piele si preferintele personale sunt factori pe care nu-i poate evalua decat fiecare pe cont propriu.
"Cartea parfumurilor" este un mic indrumar, simplu, complet si distractiv in ceea ce privinta parfumurilor aflate in comert - cum arata ele, cum sunt, ce contin, ce efecte au asupra celui care il foloseste si asupra celorlalti.
John Oakes a optat pentru denumirea de "parfum" si nu cea de "aroma", pentru simplul motiv ca "aroma" poate insemna si altceva si se poate referi la alti factori care intra in componenta acelui produs desavarsit, care este PARFUMUL.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Interesant sa nu gasesc nici un comentariu la aceasta carte. Am citit-o cu multi ani in urma si am gasit-o de-a dreptul "gratioasa" si plina de tablouri olfactive. Si daca nu ai imaginatie spre a "simti" parfumurile, atunci te indragostesti de stilul cald in care este scrisa. O carte pentru femei si barbati... rafinatzi.
Created in 0.0410 sec