Călătorie prin limba română. Exerciţii şi teste. Evaluarea Naţională. Clasa a IV-a. CLR4

Călătorie prin limba română. Exerciţii şi teste. Evaluarea Naţională. Clasa a IV-a. CLR4
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731233109
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 144
Categoria: Clasa IV

DESCRIERE

Cartea de față este alcătuită după noua „Programă școlară pentru disciplina Limba şi literatura română“ (2014) și se adresează atât elevilor din clasa a IV-a și învățătorilor, cât şi părinților care vor să le fie alături copiilor în călătoria prin limba română. Original și util, prezentul material va dezvolta la şcolari plăcerea lucrului individual şi în echipă.
– Temele sunt grupate pe capitole și se pot studia în una, două sau mai multe ore fiecare, indiferent de ordinea pe care o propun manualele.
– Materialul cuprinde noțiuni teo­retice, exerciții variate de cunoaștere, completare, creativitate; de asemenea conține rebusuri, glume și jocuri care-i solicită și-i antrenează pe elevi, amuzându-i în același timp.
– În rezolvarea exercițiilor, școlarii vor avea ocazia să-și exprime opinia, să justifice o alegere, să creeze (desene, replici, texte), să se joace învățând în același timp limba română.
– Se urmăreşte receptarea, înțelegerea şi redactarea corectă a mesajului scris, dezvoltarea personală a ele­vilor în situații familiare în care aceștia se pot afla, pentru ca ei să fie pregătiți din timp pentru evaluarea finală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec