Billionaires. Vol. 1. Lady S și bodyguardul

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-11-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: paperback
Pagini: 272
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Primul volum al seriei,  Lady S și bodyguardul este despre o prințesă care se îndrăgostește de cel trimis să o păzească. Un clișeu vechi de când lumea, dar atât de frumos când cei doi trec peste bariera socială și lasă dragostea să învingă.
Sofia face parte din clasa nobilă a Spaniei. Ducesă, Ana Sofia Maria Catalina de Calabria a fost o adolescentă rebelă ce ia decizia să studieze în Statele Unite și astfel, sprijinită de bunica sa, scapă din colivia aurită și se refugiază într-o universitate americană unde le cunoaște pe celelalte fete.
Anii trec, tânăra devine o antreprenoare de succes, ajungând să dețină o avere imensă. Dar trecutul o ajunge din urmă și sub amenințarea unei posibile răpiri, este nevoită să apeleze la serviciile unui bodyguard.

Nicholas Shannon este cel care primește dificila sarcină de a o proteja, dar sfârșește prin a-i răpi inima, el însuși căzând pradă dragostei.

Între cei doi ia naștere o poveste de dragoste intensă, în care petrec nopți senzuale pentru a comite fiecare păcat care le vine în minte. O poveste de iubire ce scoate la iveală partea cea mai sălbatică a fiecăruia dintre ei ia naștere sub ochii tăi și cu greu mai lași carte din mână.

Narațiunea este simplă, volumul fiind foarte ușor de parcurs. Totul se învârte în jurul relației fierbinți dintre cei doi îndrăgostiți, multe detalii din lumea ce îi înconjoară și care mie mi-ar fi plăcut sa fie mai atent descrise, fiind șterse sau foarte vag conturate.

Câteva scene palpitante, cu tentă de roman polițist, multe detalii erotice și doi protagoniști frumoși și sexy, îți vor ține mintea ocupată câteva ore și tot ce îți vei dori este să treci la următorul volum.
Cărțile seriei pot fi citite separat, poveștile nu au legătură între ele, doar mici detalii apar în fiecare volum, menite să sublinieze relația de prietenie sinceră dintre cele cinci femei.

În volumul Lady S și bodyguardul se împletesc frumos emoții, senzualitate, erotism și prietenie, pentru a da naștere unei povești de dragoste superbe pe care vă invit să o descoperiți.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0277 sec