Arheologia interzisă. Istoria ascunsă a umanităţii. Vol. 1+2

thumbthumb
Preț: 170,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9789731965468
Editura:
Anul publicării: 2022
Ediția: paperback
Pagini: 1024
Format: 16.5/23

DESCRIERE

De unde venim si de cand suntem pe Pamant? Aceasta este intrebarea care a pus pe jar omenirea in ultimele sute de ani. Michael A. Cremo si Richard L. Thompson vin cu un raspuns nou la aceasta intrebare in cartea Arheologia interzisa – Istoria ascunsa a umanitatii.

Descoperirile lor contrazic flagrant toate teoriile pe care stiinta moderna le-a avansat. Venind cu studii si dovezi arheologice concrete, autorii spun ca Homo Sapiens dateaza de mult mai mult timp pe Pamant decat crede sau vrea sa ne faca pe noi sa credem stiinta arheologica actuala.

Oficial, primele dovezi arheologice care atesta existenta lui Homo Sapiens sunt de acum 6000 de ani. Iata insa ca autorii aduc dovezi conform carora Homo Sapiens exista de nu mai putin de… 500 de milioane de ani! Asadar, ce s-a intamplat in perioada aceasta de sute de milioane de ani de existenta umana nedocumentata?

•    De ce aceasta perioada nu este acoperita de dovezi arheologice?
•    Au mai existat si alte civilizatii umane avansate care au disparut?
•    De ce in ultimele doua secole au disparut, au fost distruse sau pur si simplu ignorate unele dovezi arheologice?
•    De ce sunt incurajate doar perspectivele oficiale asupra evolutiei omului?

Ne-au mintit arheologia si paleontologia pana acum? Se pare ca da. Iar demersul erudit, riguros documentat si, nu in ultimul rand, foarte curajos al celor doi autori pare sa dovedeasca acest lucru si sa raspunda la toate aceste intrebari. Arheologia interzisa il contrazice cu dovezi chiar pe Darwin si a sa teorie evolutionista. Este o carte care incita orice cititor spre aflarea adevarului dincolo de sursele arheologice si paleontologice manipulate. O carte controversata care te provoaca sa pui la indoiala tot ce stiai despre evolutia omului. De neratat!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0364 sec