Andrei Gheorghe. Viața unui om genial, „odios”, fabulos - Boerescu Dan-Silviu

Andrei Gheorghe. Viața unui om genial, „odios”, fabulos - Boerescu Dan-Silviu
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-992-093-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 144
Categoria: Biografii

DESCRIERE

„…Greu de iubit cățeii ăștia, ușor de urât, încântător de trăit cu ei împreună!”

Cam așa era, de fapt, și Andrei Gheorghe: „ușor de urât” dar teribil de „încântător”, haios, nebun, vizionar, pe alocuri chiar genial, adesea surprinzător, detestabil pentru unii și fascinant pentru alții, un amestec inconfundabil de trăsături contradictorii, din care nu lipsea nimic din ce e omenesc, într-o paradigmă confuzantă, parcurgând toate treptele de la „abject” la „sublim”.

Andrei Gheorghe era un tip direct, spumos, profund autoironic: când m-a văzut în poarta casei, a început să râdă: „Ce-i, bă, acum, că m-am dat la fund, crezi c-am intrat în ceasul morții?! Ai venit să-mi scrii biografia?!”.

19 martie 2018: o moarte ciudată pe care nu o anunța nimic și un… câine fioros, ușor de urât, dar absolut fermecător

„Russian Style”: o poveste de iubire pe Donul liniștit. „Romanian Style”: o poveste de supraviețuire pe Dâmbovița mocirloasă

Andrei Gheorghe în intimitatea celor patru pereți de acasă: un altfel de om și, totuși, la fel de provocator

O fiară mediatică și un „orgasm necuviincios şi nesfârşit şi încântător”: killer de radio, inchizitor de televiziune, un om care nu se temea de scandaluri, ba chiar le provoca!

În loc de Epilog: …Cel care nu ar fi vrut niciodată să fie lăudat după moarte!

 

DESTINE CONTROVERSATE (15 VOLUME)

 

Marile personalități ale societății și culturii românești, din ultima sută de ani venind până spre contemporaneitate, au avut biografii și cariere care ascund încă multe secrete, dintre care unele pot deranja opinia publică pudibondă. Însă, cu toții, cei care au ținut capul de afiș al vieții publice au  trăit fiecare clipă intens, pătimaș chiar! De aici și încadrarea lor în categoria marilor români cu... DESTINE  CONTROVERSATE!

Dar, chiar dacă unele detalii pot părea șocante și contrazic violent miturile, zdruncinând uneori din temelii soclurile statuilor ridicate în subconștientul colectiv, de ce ne-am (auto)cenzura în continuare, făcându-le, practic, o mare nedreptate acestor oameni cu adevărat fabuloși, pe care nu vom înceta să-i iubim în continuare?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0426 sec