Amantele trecutului

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94540-0-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: paperback
Pagini: 272
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Şhhhh! Nu spune nimănui ce faci după ce închizi cartea…
Nu alegem când şi de cine ne îndrăgostim, iar când o facem, iubim cu mâinile, cu ochii, cu atingerile. Iubim animalic, sau tandru, rapid, sau pe nemâncate, iubim gât, gânduri, picioare, trăiri, sâni, vise.
Prin „Amantele Trecutului” Alexandra Gheorghe readuce în vogă erotismul dezbrăcat frumos. Cele două eroine ale cărţii: Katia, o „aproape” rusoaică şi Svetlana, o basarabeancă cu ochi verzi, vor fi legate pe viaţă de un secret întunecat, o crimă făcută în numele unei iubiri ieşite din tipar. O carte care nu ţine cont de reguli, care tratează infidelitatea doar ca pe o altă formă a iubirii, care nu pune graniţe şi nu se teme de judecăţi. Este o altfel de poveste de dragoste. În care personajele nu sunt un El şi o Ea, ci: Ei şi Ele. Nu este o carte pentru femei care caută iubiri siropoase, ci pentru cele care nu caută nimic, doar trăiesc şi simt.  O carte pentru noi, amantele trecutului şi soţiile prezentului.
Despre mine:
Emotie, zbucium, miros de frezie si vin rosu. Un amalgam de sentimente, iubire si uneori mister, o femeie care s-a hotarat sa vindece acolo unde ranile sufletului nu si-au gasit inca leacul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0267 sec