Addenda. Sa fie lumina! - Florentina Mateescu

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069514290
Anul publicării: 2021
Pagini: 178
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Se cuvine sa continuam calatoria si sa facem incursiuni in modelele de viata si de existenta, sa intelegem Legea Cauza si Efect, care genereaza dinamica vietilor noastre. Intram in modelele noastre de viata, intelegem sinceritatea si manipularea, asumarea si neasumarea, bucuria sau lipsa ei… Deci, calatorim spre noi, sa ne cunoastem si sa invatam sa ne folosim corect!

Addenda a devenit necesara ca o completare a suitei SA FIE LUMINA!, intr-o perioada istorica unica, a unei carantine globale, a unui climat extrem de controversat, a partizanatelor nascute din frica si din speranta, si mai ales din cautarea sensurilor care sa explice ceea ce se petrecea in intreaga lume. Bazata pe cele trei volume anterioare, Addenda coreleaza informatiile si da claritate actualei lumi, explicand linia logica si fireasca a evenimentelor, ce decurgeau din programul dupa care se desfasoara actuala lume.

Mai mult, Addenda coaguleaza informatiile inceputului cu cele ale sfarsitului, aratand calea spre mai departe a fiintelor care populeaza aceasta planeta, fiecare avand un parcurs prestabilit si care deja este in derulare.

Unde esti TU, in aceasta lume?!

Citeste si afla!

Din suflet si cu bucuria impartasirii, iti doresc un viitor luminos!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0298 sec